torsdag 29 januari 2009

www.evashundhalsband.2u.se

Min vän har en hemsida med lite roliga/fina halsband som hon gör själv. Kolla gärna in på hennes sida... :) köp gärna ett eller två halsband. Jättefina är de. Eva skall göra ett halsband till Tyson, svart med nitar på. Så att han blir något tuff i allafall....


Här nedan följer det lite hundar som min vän Eva och hennes sambo Tony äger. Detta är jättefina hundar.. fast de är klart inte lika fina som Tyson :) Men de som säger att Tyson är frammåt när de kommer hit, har då inte varit hos Eva och Tony för där får man 4 hundar som kommer som skjutna ur en kanon. De hoppar och vill kärleksbitas på hakan och gärna vill ju alla 4 vara med på en gång så då gäller att sätta sig ner på huk så man inte åker ihop på golvet.

Här närmast har vi Zidane. Han är inte så vacker men helt underbar liten hund.


Här har vi en fin fin flicka vid namn Nelly.


Här kommer de en liten Rex. Han har haft så mycket otur som bara en hund kan ha. Han var för ett tag sedan och sprang på en väg och skulle springa upp mot skogen och när han då kom ner i diket så hände de som inte fick hända.... benet böjde sig bakåt och benen gick av i själva benen. Han har nu opererats ett antal gång och haft gips. Nu är gipset borta men han haltar. När väl gipset var borta så skadade han sig igen och då var de andra framtassen som blev skadad så matte Eva och jag (Madde) fick åka till Läckeby djursjukhus för att söva honom så att de kunde sy i hop såret. Nu går han lindad på den tassen och haltar nu då på båda fram tassarna... STACKARS REX.

Detta är Emma en riktigt bastant tjej. Även hon är en underbar hund.